YASAMI WOK AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yasami Wok Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 7:04 We hebben al vaker besteld en het is altijd heel lekker.
7 jul 2024 om 21:02 Het gebeurt te vaak dat je 90 minuten of langer moet wachten, eten is redelijk tot goed, maar weet niet of ik hier vaker wil bestellen
4 jul 2024 om 10:07 Eten was lekker alleen moest anderhalf uur wachten tot het bezorgd werd
30 jun 2024 om 19:51 Welgeteld 5 garnaaltjes, beetje karig. Rest was prima. Bezorging was meer dan 1,5 uur.
26 jun 2024 om 21:34 Lekker probeer alleen iets minder saus te doen
25 jun 2024 om 20:29 Ik heb extra groente aangevinkt en er zat bijna geen extra groente bij. Super jammer want voor de rest vind ik jullie rijst echt super lekker.
20 jun 2024 om 21:35 Ik had udon noodles besteld met paprika mix, broccoli, champignons en tauge, maar er zat bijna geen groenten in en al helemaal geen broccoli. Heel vervelend, want ik heb er wel voor betaald. Doosje was ook vrij leeg, terwijl ik een grotere portie had
18 jun 2024 om 21:02 Het eten viel tegen vandaag. Mijn wok was erg waterig en er zaten maar 4 garnalen in. Mijn man zijn eten smaakte ook niet zoals normaal. Jammer
15 jun 2024 om 22:59 Het eten was lekker en ook snel bezorgd. Ik had alleen als extra topping koriander en deze zijn ze helaas vergeten er op te doen.
15 jun 2024 om 0:09 2 uren gewacht op bestelling!!!! De zoveelste keer al
14 jun 2024 om 18:53 Voor de zoveelste keer een verkeerde bestelling ontvangen. Telefonist was niet vriendelijk en zocht geen oplossing. Heb weer moeten wachten op een nieuwe order. Geen succes helaas hier.
8 jun 2024 om 22:33 Het eten was top, zat veel saus in wat het lekker maakte en was ook lekker warm.