YASAMI WOK AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 600 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yasami Wok Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 21:35 Ik had udon noodles besteld met paprika mix, broccoli, champignons en tauge, maar er zat bijna geen groenten in en al helemaal geen broccoli. Heel vervelend, want ik heb er wel voor betaald. Doosje was ook vrij leeg, terwijl ik een grotere portie had
18 jun 2024 om 21:02 Het eten viel tegen vandaag. Mijn wok was erg waterig en er zaten maar 4 garnalen in. Mijn man zijn eten smaakte ook niet zoals normaal. Jammer
15 jun 2024 om 22:59 Het eten was lekker en ook snel bezorgd. Ik had alleen als extra topping koriander en deze zijn ze helaas vergeten er op te doen.
15 jun 2024 om 0:09 2 uren gewacht op bestelling!!!! De zoveelste keer al
14 jun 2024 om 18:53 Voor de zoveelste keer een verkeerde bestelling ontvangen. Telefonist was niet vriendelijk en zocht geen oplossing. Heb weer moeten wachten op een nieuwe order. Geen succes helaas hier.
8 jun 2024 om 22:33 Het eten was top, zat veel saus in wat het lekker maakte en was ook lekker warm.
5 jun 2024 om 22:37 Het eten was erg lekker, ze waren alleen de cashewnoten vergeten waar ik wel voor betaald had, dat was het enige minpuntje. Verder snelle bezorging
4 jun 2024 om 21:14 Eten was top!!!!
3 jun 2024 om 23:06 Jammer dat de noedels erg droog waren en dat we er deze keer niet van hebben kunnen genieten, soms zijn ze goed en soms niet. Dit hangt af van wie ze bereidt. Jammer want je betaalt er niet weinig voor.
2 jun 2024 om 12:55 Ekliges essen auf das lange gewartet werden musste
31 mei 2024 om 23:22 Eten was lekker !
27 mei 2024 om 0:01 Eten was lekker, duurde echter bijna 2 uur.